Juhlat

Juhlatilat Tampereen lähellä idyllisessä maalaismiljöössä

Ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset, häät, muistotilaisuus tai sukukokous…tunnelmallinen juhlapaikka tarpeen? Rakennamme toivomustenne mukaisen kokonaisuuden. Tilaisuuden luonne voi olla maalaishenkinen, romanttinen, arvokas, leikkimielinen, perinteinen tai perinteistä poikkeava. Kesällä perhejuhlaa voi viettää puistomaisessa pihapiirissä, juhlatilassa tai vanhassa tunnelmallisessa ladossa.

Eerolassa vieraiden kestitsemisellä on pitkät perinteet. Eerola on vanha sukutila, joka on ollut jo vuodesta 1721 samalla suvulla ja tälläkin hetkellä siellä asustaa 10., 11. ja 12. isäntäpolvi. Jo yli 40 vuoden ajan tilalla on järjestetty erilaisia juhlia ja tapahtumia.

Juhlatiloihimme on esteetön kulku.

Kysy tarjous

”Taianomaisen kaunis miljöö maaseudun rauhassa.”

”Koko paikka ja pihapiiri kuin jostain toisesta tai kolmannesta ulottuvuudesta.”

Ruoka maukasta, asiakasta hemmoteltiin pienillä erikoisuuksilla.”

Järjestämme myös erilaisia teemajuhlia

Slaavilaiset pidot

Slaavilaista ruokaa, musiikkia ja tunnelmaa! Pöydät notkuvat herkkuja, juoma virtaa vuolaana, iloinen puheensorina, musiikki ja laulu täyttävät juhlapaikan niin kuin ennen muinoin slaavilaisissa pidoissa. Nyt on mahdollisuus osallistua tuon ajan ilonpitoon, yltäkylläiseen ruokalajien määrään sekä tunteikkaaseen, mukanaan vievään musiikkiin. Tervetuliaismaljana tarjotaan ”venäläistä samppanjaa” kynttilänvalossa ja ortodoksimusiikin soidessa.

Aterian aloittaa zakuska- eli alkupalapöytä. Tämän jälkeen seuraa borssikeitto. Seuraavana on vuorossa pääruoka lisäkkeineen. Aterian päätteeksi maistuu marja- ja hedelmäkompotti tai Charlotte Russe. Lopuksi nautitaan venäläistä teetä vadelmahillon ja makeiden leivonnaisten kera. Bassolaulaja Nikolai Grohovskin ja pietarilaisorkesterin esittämä aito slaavilainen musiikki kuuluu iltaan. Välillä soivat kaihoisan melankoliset sävelmät, välillä taas reipas Kalinka. Viimeistään yhteislaulun soidessa jokainen virittää äänensä Ystävän lauluun ja Unohtumattomaan iltaan.

Slaavilaisten pitojen yhteyteen on mahdollista liittää Venäjä-aiheisia luentoja.

Lohen loimua illan hämärtyessä

Lempeä, vienosti pimenevä kesäilta, ympäristöstä huokuva hiljaisuus ja vehreä luonto rauhallisessa maalaisympäristössä ovat Suomen suvea parhaimmillaan. Tulen loimussa kypsyvät muhkeat lohet ja raikkaat, kesän sadosta valmistetut ruoat odottavat maistajiaan. Loimulohiateria uusine perunoineen, salaatteineen ja muine lisäkkeineen nautitaan ulkona pitkissä pöydissä ulkotulien ja kynttilöiden loisteessa musiikin säestämänä.

Vanhanajan pidot

”Sualasilliä, alatoopia, palvattua lampaanlihhaa, makaryynilootaa ja väskynäkreemiä…”, mm. näitä tarjottiin ennen vanhaan juhlaruokana. Ohjelmallisissa Vanhanajan pidoissa siirrytään lähes sadanvuoden takaiseen eräjärveläiseen juhlaperinteeseen.

Mannerheim muistelee

Mannerheim oli varsinainen kulinaristi. Marskin ryyppy ja Vorscmack tunnetaan parhaiten. Marsalkka Mannerheim kutsuu vieraamme juhlapöytään nauttimaan omia suosikkiruokiaan ja ruokailemaan omien tapojensa mukaisesti. Ruokailun ohessa hän muistelee menneitä.

Kurkkaa tunnelmiamme videolta

Kysy tarjous ikimuistoisten juhlien järjestämisestä!