Juhlat

Juhlatilat Tampereen lähellä idyllisessä maalaismiljöössä

Ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset, häät, muistotilaisuus tai sukukokous…tunnelmallinen juhlapaikka tarpeen? Rakennamme toivomustenne mukaisen kokonaisuuden. Tilaisuuden luonne voi olla maalaishenkinen, romanttinen, arvokas, leikkimielinen, perinteinen tai perinteistä poikkeava. Kesällä perhejuhlaa voi viettää puistomaisessa pihapiirissä, juhlatilassa tai vanhassa tunnelmallisessa ladossa.

Eerolassa vieraiden kestitsemisellä on pitkät perinteet. Eerola on vanha sukutila, joka on ollut jo vuodesta 1721 samalla suvulla ja tälläkin hetkellä siellä asustaa 10., 11. ja 12. isäntäpolvi. Jo yli 40 vuoden ajan tilalla on järjestetty erilaisia juhlia ja tapahtumia.

Juhlatiloihimme on esteetön kulku.

Kysy tarjous

”Taianomaisen kaunis miljöö maaseudun rauhassa.”

”Koko paikka ja pihapiiri kuin jostain toisesta tai kolmannesta ulottuvuudesta.”

Ruoka maukasta, asiakasta hemmoteltiin pienillä erikoisuuksilla.”

Järjestämme myös erilaisia teemajuhlia

Lohen loimua illan hämärtyessä

Lempeä, vienosti pimenevä kesäilta, ympäristöstä huokuva hiljaisuus ja vehreä luonto rauhallisessa maalaisympäristössä ovat Suomen suvea parhaimmillaan. Tulen loimussa kypsyvät muhkeat lohet ja raikkaat, kesän sadosta valmistetut ruoat odottavat maistajiaan. Loimulohiateria uusine perunoineen, salaatteineen ja muine lisäkkeineen nautitaan ulkona pitkissä pöydissä ulkotulien ja kynttilöiden loisteessa musiikin säestämänä.

Kurkkaa tunnelmiamme videolta

Kysy tarjous ikimuistoisten juhlien järjestämisestä!