Kurssit

Mukavaa ja kehittävää tekemistä yhteisiin tilaisuuksiin

Kaipaatko jotain erilaista mukavaa tekemistä? Kerää porukka kasaan, valitse teille sopiva tekeminen ja tule viettämään tunnelmallista kesäpäivää maalaisidyllisiin tunnelmiin! Yhdistä päivään tilatut ruokatarjoilut tai hyödynnä Tee- ja kahvihuone Siirin Salonki & puotin tarjontaa. Olette myös ryhmänne kanssa sydämellisesti tervetulleita myös majoittumaan!

Kysy tarjous

Hyvän olon hoidot pienryhmille

Rentouttavat hyvän olon hoidot tuovat iloa ja hyvää mieltä syksyn pimeyteen. Voit varata ryhmällesi intialaista päähierontaa, vyöhyketerapiaa, kuumakivihierontaa tai reikienergiahoitoa diplomivyöhyketerapeutin tekemänä. Tilaisuuteen voidaan yhdistää myös kaikille yhteinen meditatiivinen rentoutushetki. Tilaisuuden tarjoilut suunnittelemme toiveidenne pohjalta.

Body language – kehonkieli

Kehonkielellä on suurempi merkitys kuin uskommekaan. Sanojen merkitys vuorovaikutustilanteessa on vain 7 %, äänensävyn ja äänenpainotteiden 38 %, kun taas kehonkielen merkitys on huimat 55 %.

Kurssilla parannetaan tehokkaasti vuorovaikutustaitoja ja opitaan ymmärtämään kehonkieltä kommunikointitilanteessa. Kurssilla perehdytään kehonkielen eri osa-alueisiin ja tehdään hauskoja, käytännönläheisiä harjoituksia.

Värityöskentelyllä parempiin tuloksiin

Vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky kehittyvät antoisalla värityöskentelyllä, Kurssilla tehdään yksin, pareittain ja ryhmissä erilaisia värimaalausharjoituksia. Värityöskentely sopii loistavasti mm. alkusysäykseksit tiimien perustamiseen, muutoksiin sopeutumiseen ja hyvien työparien löytämiseen.

Venäjä-aiheiset luennot

Venäjä on valtava markkina-alue suomalaisille yrityksille. Vientiä harjoittaa n. 4000 ja Venäjälle on sijoittunut yli 700 yritystä. Venäjä on tärkein kauppakumppanimme ja vientimaana toinen Ruotsin jälkeen.

Luennoitsijana toimii pitkän linjan Venäjä-konkari, suurlähettiläs, konsultti Kauko Jämsén, joka on UM:n palveluksessa työskennellyt Venäjällä yli kolmetoista vuotta ja lisäksi Yhdysvalloissa, Bulgariassa ja Ranskassa lähinnä kaupallis-taloudellisissa tehtävissä. Lisäksi hän on toiminut Pietarin Turku-keskuksen johtaja.

Toivomuksenne mukaan 2-4 tuntia kestävien luentojen aiheita ovat:

  • Venäjän poliittinen ja taloudellinen tilanne
  • Kaupan ja etabloitumisen haasteet ja mahdollisuudet erityisesti Pietarissa ja Luoteis-Venäjällä
  • ”Mieli on tärkeämpi kuin kieli” –tunne kulttuuria ja historiaa!
  • ”Kontakteista kontrahteihin” – bisneskulttuuri tutuksi
  • Opi virheistä!
  • Neuvoja, rahoitusta ja työkaluja runsaasti tarjolla

Tilaisuuden yhteyteen on mahdollisuus järjestää Slaavilaiset pidot runsaan slaavilaisen vieraanvaraisuuden kera pietarilaisorkesterin säestämänä.

Kysy tarjous ryhmällenne sopivan kurssin järjestämisestä!