Yritystilaisuudet

Omaperäisyyttä yrityksenne edustustilaisuuksiin, vuosijuhliin ja kokouspäiviin!

Uudet näkemykset syntyvät omaleimaisessa ympäristössä meillä Orivedellä Tampereen läheisyydessä.

Parhaita tilaisuuksia ovat ne, jotka muistetaan vielä vuosienkin kuluttua. Haluamme rakentaa kanssanne yrityksellenne sopivan tapahtuman, jossa jokainen yksityiskohta on otettu huomioon ja joka tukee tavoitettanne.

Kokous- ja juhlatarjoilut rakentuvat maukkaista lähiruoista ja sesongille tyypillisistä raaka-aineista. Raikkaat salaatit, omasta metsästä poimitut marjat ja sienet, paikalliset kalat ja lähituottajien lihat antavat makua, näköä ja väriä ruokapöytään. Yrityksellämme on A-oikeudet. Juhlatiloihimme on esteetön kulku.

Yritystilaisuuksia varten kokoustilassamme on käytettävissä videotykki, valkokangas, piirtoheitin, fläppitaulu ja langaton internetyhteys.

Meillä hoituvat usean sadan hengen kesäjuhlat ja talvisinkin tiloihimme mahtuu 180 henkeä. Järjestämme mm. useita erilaisia ohjelmallisia teematilaisuuksia musiikkeineen ja ohjelmineen, kts. esimerkit alta tai suunnittelemme myös toivomustenne mukaisia teemoja tarvittaessa ohjelmatoimiston kanssa. Lisäksi meiltä saa esimerkiksi body language, värityöskentely tai venäjä-aiheisia luentoja. Annamme mielellämme lisätietoja ja ehdotuksia mahdollisista teemoista yritystilaisuuksiin, yrityksen virkistyspäiviin ja kokouksiin.

Järjestämme myös tarvittaessa suurempia ohjelmallisia kokonaisuuksia yhdessä pirkanmaan alueen yrittäjien kanssa.

Olemme kauniin luonnon keskellä Orivedellä, Tampereen läheisyydessä.

Kysy tarjous

Esimerkkipaketteja

Kokouspäivä (1 pv)

Sisältää

 • Aamukahvi, suolainen kahvileipä
 • Lounas
 • Iltapäiväkahvi, makea kahvileipä
 • Kokoustila kokousvälineineen

Hinta 46,00 €/hlö, yli 20 hlöä

Hinta 52,00 €/hlö, 10-20 hlöä

Kokouspäivä (2 pv)

Sisältää

 • Aamukahvi, suolainen kahvileipä
 • Lounas
 • Iltapäiväkahvi, makea kahvileipä
 • Majoitus
 • Aamiainen
 • Lounas
 • Iltapäiväkahvi, makea kahvileipä
 • Kokoustila kokousvälineineen

Hinta 125,00 €/hlö

Saunan hinta 10,00 €/hlö,
minimiveloitus 160,00 €/2 tuntia.

Ideoita tilaisuutenne ohjelmaan ja tarjoiluihin

Hyvän olon hoidot pienryhmille

Rentouttavat hyvän olon hoidot tuovat iloa ja hyvää mieltä syksyn pimeyteen. Voit varata ryhmällesi intialaista päähierontaa, vyöhyketerapiaa, kuumakivihierontaa tai reikienergiahoitoa diplomivyöhyketerapeutin tekemänä. Tilaisuuteen voidaan yhdistää myös kaikille yhteinen meditatiivinen rentoutushetki. Tilaisuuden tarjoilut suunnittelemme toiveidenne pohjalta.

Body language – kehonkieli

Kehonkielellä on suurempi merkitys kuin uskommekaan. Sanojen merkitys vuorovaikutustilanteessa on vain 7 %, äänensävyn ja äänenpainotteiden 38 %, kun taas kehonkielen merkitys on huimat 55 %.

Kurssilla parannetaan tehokkaasti vuorovaikutustaitoja ja opitaan ymmärtämään kehonkieltä kommunikointitilanteessa. Kurssilla perehdytään kehonkielen eri osa-alueisiin ja tehdään hauskoja, käytännönläheisiä harjoituksia.

Värityöskentelyllä parempiin tuloksiin

Vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky kehittyvät antoisalla värityöskentelyllä, Kurssilla tehdään yksin, pareittain ja ryhmissä erilaisia värimaalausharjoituksia. Värityöskentely sopii loistavasti mm. alkusysäykseksit tiimien perustamiseen, muutoksiin sopeutumiseen ja hyvien työparien löytämiseen.

Slaavilaiset pidot

Slaavilaista ruokaa, musiikkia ja tunnelmaa! Pöydät notkuvat herkkuja, juoma virtaa vuolaana, iloinen puheensorina, musiikki ja laulu täyttävät juhlapaikan niin kuin ennen muinoin slaavilaisissa pidoissa. Nyt on mahdollisuus osallistua tuon ajan ilonpitoon, yltäkylläiseen ruokalajien määrään sekä tunteikkaaseen, mukanaan vievään musiikkiin. Tervetuliaismaljana tarjotaan ”venäläistä samppanjaa” kynttilänvalossa ja ortodoksimusiikin soidessa.

Aterian aloittaa zakuska- eli alkupalapöytä. Tämän jälkeen seuraa borssikeitto. Seuraavana on vuorossa pääruoka lisäkkeineen. Aterian päätteeksi maistuu marja- ja hedelmäkompotti tai Charlotte Russe. Lopuksi nautitaan venäläistä teetä vadelmahillon ja makeiden leivonnaisten kera. Bassolaulaja Nikolai Grohovskin ja pietarilaisorkesterin esittämä aito slaavilainen musiikki kuuluu iltaan. Välillä soivat kaihoisan melankoliset sävelmät, välillä taas reipas Kalinka. Viimeistään yhteislaulun soidessa jokainen virittää äänensä Ystävän lauluun ja Unohtumattomaan iltaan.

Lohen loimua illan hämärtyessä

Lempeä, vienosti pimenevä kesäilta, ympäristöstä huokuva hiljaisuus ja vehreä luonto rauhallisessa maalaisympäristössä ovat Suomen suvea parhaimmillaan. Tulen loimussa kypsyvät muhkeat lohet ja raikkaat, kesän sadosta valmistetut ruoat odottavat maistajiaan. Loimulohiateria uusine perunoineen, salaatteineen ja muine lisäkkeineen nautitaan ulkona pitkissä pöydissä ulkotulien ja kynttilöiden loisteessa musiikin säestämänä.

Kysy tarjous omaleimaisten yritystilaisuuden järjestämisestä!