Vieraskirja

Oletko käyttänyt palveluitamme? Mitä mieltä olitte? Meille asiakaspalautteen saaminen on erittäin arvokasta, jotta voimme palvella asiakkaitamme vielä paremmin.

Olisimme kiitollisia, jos jätät palautteen seuraavissa kanavissamme:

tai jätä terveiset vieraskirjaan lomakkeellamme.

Vieraskirjasta poimittua

”Lastenlasten serkustapaaminen Eerolan ihastuttavassa miljöössä. Lämpimät kiitoksemme herkullisista aterioista ja hyvästä palvelusta isäntäväelle. Jasminille erikoiskiitokset upeasta runoesityksestä. Hyvää kesää koko Eerolan väelle.”

”Hei ja kiitos teille kaikille aivan mahtavasta  tilaisuudesta  siellä Eerolassa. Ruoka oli hyvää ja palvelu niin ystävällistä. Kaikki viihtyivät ja kehuivat! Aurinkokin suosi meitä… Välitä iloiset terveiset koko perheelle!”

”Kiitos! Paljon on tapahtunut vuoden aikana. Hienoa. Upea rauhallinen, runollinen ja taiteellinen paikka.”

”Sydämellinen kiitokseni. Todella upea Lehdokki. Olen saanut nauttia työntäyteisestä lomasta. Kolme ja puoli vuotta sitten viimeksi olin täällä. Enkeleitä elämäänne.”

”Viihtyisä ja rauhallinen paikka, henkilökunta mukavaa ja aamupala hyvää.”

”Suomalaista maalaisidylliä parhaimmillaan.”

”Juuri meille sopiva paikka, ihanteellinen. Motivoiva, inspiroiva. Rauhallinen, huokui vanhaa ystävyyttä. Energiat kohdallaan. Suositellaan muillekin. Talon tytär hurmaava runotyttö. Ystävällisyys oli läsnä.”

”Henkilökunta hyväntuulinen ja joustava. Aivan suurenmoinen aamiainen puiston huvimajassa!”

”Ruoka hyvää ja leipä tuoretta sekä lämmintä. Tee hyvin haudutettua. Aitta romanttinen”

”Taianomaisen kaunis miljöö maaseudun rauhassa. Kaunis, suuri ja hyvin hoidettu pihapiiri kauniine yksityiskohtineen ja kukkineen. Mukava, osaava ja asiakasystävällinen henkilökunta. Makoisa ruoka kruunasi illan. Ja upeat ruokailu- ja juhlatilat pisteenä i:n päälle.”

”Ruoka maukasta, asiakasta hemmoteltiin pienillä erikoisuuksilla.”